Valborg

 
 
Godkväll! Idag är det valborg och kom rätt nyligen hem, där vi bor brukar det alltid vara lite valborgsfirande med majbrasa och raketer m.m. Så var där med lite kompisar och hängde runt haha. En mysig valborg men inte något speciellt direkt, men kul ändå :) Tyvärr så hade vi ju en väldig otur med vädret för det har vart uppehåll hela dagen men just precis när jag gick utanför dörren så började det regna... Men men, ingen valborg utan dåligt väder haha. 
 
Imorgon är det första maj vilket innebär ledighet, himla skönt! Ska b.l.a. in till ett tivoli inne i stan med vännerna, så hoppas på lite bättre väder då. Resten av helgen blir det att vara hemma, plus träna igen! Ska bli så grymt kul att äntligen få gymma på lördag, alltid lika kul första passet efter en förkylning :D Hoppas att min bloggmotivation blir bättre då för känns lite som att jag inte har något att skriva om just nu haha... 
 
Hoppas ni haft en bra valborg iaf, oavsett vad ni har hittat på♥
 
 

BALSAMMETODEN- Efter en månad


I love my lifestyle

Jag älskar min livsstil. Är SÅ otroligt obeskrivligt glad över att jag hittat en sådan bra balans, för den har jag inte alltid haft kan jag säga. Att äta mat som ger mig det den behöver, som jag mår bra av och som jag blir glad av. Att nästan varje dag få en massa endorfiner från styrketräning. Att känna mig stark. Att känna mig hälsosam. Det är min vardag. Och jag älskar det så grymt mycket. Dessutom att helt utan ångest kunna äta en glass, en godispåse eller lite pizza. Men att även kunna tacka nej till det de gånger jag inte vill ha. Det är en sådan frihet. Att hitta denna balans är så svårt, det är inte lätt och det kommer ta tid. Men det är så grymt värt det. Jag har aldrig mått så bra som jag gör just nu. Jag är så glad att jag inte känner ångest över träning och mat överhuvudtaget längre och att jag inte tränar för att få en snygg kropp enbart. Klart att jag tycker muskler är sjukt snyggt, typ det snyggaste som finns och jag vill verkligen jättegärna ha mycket snygga muskler. Men jag är ändå stolt över min kropp och har ingen ångest alls inför sommaren. För jag vet att jag äter tillräckligt mycket och ger min kropp vad den vill ha och jag vet att jag tränar mycket och mår riktigt bra helt enkelt. 
 
Detta är dock inte en självklarhet för alla, för många är det en självklarhet att äta godis, pizza, chips, läsk, mc donald's och annat onyttigt. Vilket jag absolut accepterar till 100% för det är deras livsstil. Men jag vill bara få alla att förstå att jag inte ångrar mig en sekund att jag lever så som jag gör, om jag känner för att äta godis, så gör jag det. Även om det inte är lördag. Men jag har valt att leva så här, för jag är bara så förbannat lycklig. Om jag tackar nej till onyttigheter så är det för att jag inte vill ha helt enkelt. Jag älskar min livsstil och jag hoppas alla förstår det♥
 

Chocolate smoothie

 
Hej på er! Nu är jag faktiskt helt bra i halsen, wiiee! Har bara snuva och lite hosta kvar, men hoppas kunna träna om några dagar iaf :) Efter skolan åkte jag hem, gjorde mig en chokladsmoothie och därefter har jag spelat in en video som kommer upp strax, lyssnat på hög musik och även pluggat lite. 

Chokladsmoothien är gjord på ca. 150 g kvarg (?),1 ekobanan, en sked kakao, lite honung och en skvätt mjölk, till rätt konsistens. Toppade med sockerfri müsli, mitt största beroende just nu,äter det minst 1 gång varje dag hehe.... Oftast fler ;P Himla mumma iaf! Perfekta när man kommer hem hungrig från skolan. 
 
Ikväll har jag inte mycket att göra alls så kommer antagligen kika lite serier som jag aldrig gör annars längre, kanske att jag hinner med lite yoga också haha... Men det får vi se :)
 

Chiapudding w. chocolate and peanutbutter

Chiapudding är i sig inte min favo, väldigt smaklöst bara och nej inte supergott. Men att tillsätta någon smaksättning, då snackar vi! Idag åt jag ett väldigt lyxigt och gott mellis i form av choklad och jordnöts-chiapudding. Helt klart den godaste chiapuddingen i mitt liv! Muuuums va gott♥ Ni måste verkligen testa! Chiafrön är ju så grymt nyttigt, fem ggr mer kalcium än mjölk,åtta ggr mer omega 3 än lax, sju ggr mer c-vitamin än apelsin och dessutom rikt på fibrer, protein och annat nyttigt. Dessutom sägs det vara bra för uthålligheten och så är det bra för matsmältningen, är det inte lite för bra för att vara sant eller? Nej faktiskt inte, och det perfekta sättet att få i sig dessa nyttiga frön är ju att göra en pudding av det, så himlans smarr ju!
♥2.5 msk chiafrön
♥2.5 dl valfri mjölk 
♥1 msk ekologiskt, osockrat jordnötssmör
♥1 msk kakao
♥Honung/annan sötning efter smak
 
Blanda ihop alla ingredienser dagen innan du ska äta det, ta sedan bara ut ur kylen och ät! 
 

Träningsmotiverad



Nu vill jag verkligen bli frisk! Har fortfarande ont i halsen, okej bara haft det tre dagar nu haha men ändå. Ikväll ska jag exprimentera ihop någon slags hälsokur med citron och honung och en massa grejs haha. Vill så himlans gärna träna, skillnad när man har feber och måste vara hemma från skolan osv. För då har man inte ens en tanke på träningen i princip, men när man mår bra förövrigt och går i skolan så blir man ju galen i princip. Sedan jag kom hem från skolan har jag verkligen inte haft något att göra alls, förrutom lite plugg. Men man inser hur mycket fritid man har om jag inte skulle haft träningen haha, iaf de dagar jag tränar på gymmet. Men såklart det är väl skönt att hinna med de sakerna som man aldrig gör annars, typ som att stretcha... Det ''hinner'' jag aldrig i vanliga fall, eller så är det bara det att jag inte prioriterar det så högt hehe ;)
 
Blir lite trista inlägg här också när jag inte tränar, tappar i princip motivationen till allt. Men men, nu ska jag sluta klaga haha! Finns ju inte så mycket mer o göra än att vila, vila och vila så det är mina planer de närmsta dagarna.
 

Förkyld igen

Hej finisar!
Gått och blivit förkyld nu också, inte kul någonstans när man är grymt träningsmotiverad...Känns dessutom som att jag nyligen var förkyld? Men aja, bara att vila upp sig, äta massa bra mat och dricka några liter te hehe.
 
Igår åkte jag in till stan med familjen för en promenix samt en gofika på bästa stället, Hälsofreak! Helt förälskad i det stället asså, drömmen för ett hälsofreak som mig hihi. Blev nyttig äpplepaj med någon slags fettfri chokladglass, mums! På kvällen åt vi röding som vi rökte själva, med färskpotatis i ugn, grönsaker och aioli. Helt otroligt gott juu. Och så blev det lite nutella och godis framför gladiatorerna hihi :)
 
Idag har jag vart med Amanda och Emelie på dagen och vi gjorde väl inte supermycket direkt, gick ner och köpte glass i affären haha. Perfekta medicinen för halsen♥ På riktigt det enda som hjälper, halstabletter hjäper inte ett dugg ju...
 
Imorgon är det en ny vecka men som tur var bara 4 dagar i skolan, sedan är det valborg och första maj! Så blir förhoppningsvis inte en så jobbig vecka, hoppas verkligen att jag kryar på mig lite snart för att ha ont i halsen och vara snuvig som bara den är inte kul alls... Vill ju så gärna träna igen :'(
Hoppas ni mår bra i alla fall, xoxo♥


Ännu en fantastisk vårdag idag, strålande sol och varmt som bara den! Älskar♥
 
 



Inledningsvideo


Inställd träning



Hej på er! Åh va sur jag blir, hade egentligen planerat ett mag&biceps-pass på gymmet efter skolan men har haft lite ont i halsen till och från hela dagen. Så fick ställa in dagens pass och åka hem istället, kändes lite surt såklart eftersom jag var grymt taggad. Men men, ingen idé att träna när man inte är helt 100 eftersom det ändå inte ger något. Så skönt med fredag i alla fall! Blir en väldigt lugn helg för min del, mestadels vara hemma och slappa faktiskt. Hade egentligen tänkt en massa grym träning men om jag inte blir bättre lär det bli en vilohelg och så får man hoppas på att kunna träna igen nästa vecka :)
 
Ikväll blir det lite gomiddag med familjen och efter det ska jag träffa lite kompisar från klassen troligtvis, till en slags förening/fritidsgård eller vad man ska säga.
 
Men tills dess har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, gud va skönt haha! Önskar er alla en riktigt bra fredagskväll oavsett vad ni ska hitta på, xoxo.

Parfait


Dagens smarriga mellis efter skolan blev parfait! Så enkelt att göra och så otroligt gott. Mixade först ihop ½ banan med kvarg och jordgubbar, spädde sedan ut med lite a-fil/mjölk och hällde upp i olika lager. ''Smoothien'', sockerfri müsli, chiafrön och kokos bestod de olika lagren av. Toppade även med lite honung. Så enkelt men ser så lyxigt och fint ut så det blir mycket roligare att äta än om man bara skulle blanda ihop allt i en röra haha :) Även om jag gör det rätt ofta ändå, men det blir inte så vackert på bild hehe...
 
Efter skolan blev det att plugga lite, vilodag idag fick det bli eftersom jag vill låta kroppen återhämta sig ordentligt från gårdagens pass. Att vakna upp med träningsvärk i ryggen var helt fantastiskt, längtar redan till nästa ryggpass hihi! Men eftersom jag ändå hade vaknat upp med halsont dagarna innan känns det bäst att ta det lite lugnt nu, gymmet finns kvar även imorgon, hoppas jag haha :)
 
Men nu ska jag strax gå ut en promenad med familjen i alla fall, ha en fin kväll♥
 

Brännande känsla i ryggen

Gammal iphone-pic.
Hej finisar! Just nu är jag bara helt megaglad på allting! För det första, har inte vädret vart helt u n d e r b a r t idag eller? 20 grader och strålande sol skadar ju inte precis. Det gör mig så glad att veta att våren är här och vi går mot sommaren. Efter skolan blev det som tur var gymmet i alla fall, var ju som sagt osäker igår men imorse hade jag inte alls ont i halsen så vilan igår gjorde nog susen. Blev ett helt grymt pass för rygg och axlar. Alltså GRYMT med stora bokstäver. Har ju sagt ca. 100 gånger att kontakten har vart svår att hitta i ryggen. Men gud fick verkligen jättebra kontakt idag och verkligen den där brännande känslan som man vill få, bästa ryggpasset i mitt liv faktiskt! Efteråt hade jag en massa härliga endorfiner och blev ju inte direkt sämre av att gå ut i solen efter passet. Väl hemma blev det omelett till middag och resten av kvällen har jag inte speciell mycket planerat, skippar plugget för en kväll. Har inte så jättemycket plugg just nu eftersom det värsta är redan gjort, vilket är riktigt skönt såklart!
 
Hoppas ni mår bra också, ha en fin kväll iaf.

 
 

Studiedag

Hej på er finisar!
Oj va det ekar här... Jag är ledsen för att uppdateringen vart så dålig på senaste tiden men har bara inte haft inspiration till att blogga, varken några roliga bilder eller text. Dessutom haft så mycket i skolan så det har blivit lite stressigt helt enkelt.
Men idag har jag faktiskt haft studiedag, så igåkväll var jag med mina fina vänner och sov hos Amanda i natt. Hade egentligen planerat ett grymt benpass idag på förmiddagen, tänk er att en helt vanlig tisdag klockan 11 träna ben, huuur underbart vore det inte? Det skulle säkert vart väldigt lite folk så tanken lockade som bara den men har vaknat upp några dagar med lite halsont som sedan försvunnit nästan på en gång. Och imorse var undantag, plus att vi vaknade lite för sent för att jag skulle hinna med min buss hehe... Men hur sugen jag än var på legday så fick det bli en vilodag istället. Kändes väldigt surt men det jag vill minst av allt just nu är att bli sjuk så hellre vila och kunna träna ordentligt sen än att träna och bli sjuk och inte kunna träna på lång tid. Men blir kanske gym imorrn istället beroende på hur jag mår imorgon, hoppaaas :)
 
Har i alla fall haft en väldigt bra dag och njutit av det underbara vårvädret till fullo. Pluggat ute i solen, gått ut och gått med syrran, druckit smoothie i solen med en bra tidning i handen och faktiskt fått lite färg, solen är starkare än vad man kan tro! Nu ikväll blev det gomiddag med lax och därefter dagens andra promenix. Hängde på när pappa och Evelina skulle gå ut o gå en sväng, så har iaf blivit lite motion trots vilodag.
 
Hoppas ni haft en strålande dag och att ni förstår varför jag inte bloggat så bra de senaste veckan. Men just nu är humöret på topp och livet känns bara allmänt underbart, vilket innebär att inspirationen till bloggen blir allt större!♥
 
 



I

Friyay


Hej på er! Jag ber verkligen om ursäkt för den usla uppdateringen här på bloggen, men har vart en rätt jobbig vecka och mycket plugg dessutom, så har liksom valt att prioritera livet framför bloggen. Det är ju så att livet kommer emellan ibland. Men jag hoppas på att vara tillbaka nästa vecka med vanlig uppdatering och förhoppningsvis även starta min youtubekarriär haha.... Skämt-o-sido. Nej men tänkte ju som sagt försöka börja vlogga lite mer framöver, vilket ska bli intressant!

Nu är det så otroligt skönt med helg i alla fall, även om jag kommer behöva plugga. Avslutade skolveckan med ett rygg&biceps-pass på gymmet, fick väldigt bra kontakt och det kändes grymt. Gymmet är min terapi♥
 
Nu ikväll har jag bara vart hemma, vi har ätit riktigt god fredagsmiddag med oxfilé, potatisgratäng, brunsås o sallad, hur lyxigt och hur gott? Hoppas ni haft en bra fredagskväll iaf, xoxo.
Fredagsgottis, nötter och äpple med nutellaaa♥


Vadövningar

För ett tag sedan fick jag en fråga om jag hade några tips på övningar till vaderna. Och ja det har jag självklart! Själv brukar jag ibland slarva med just vadträningen, men försöker komma ihåg den i alla fall. Vaderna tränas ju i de flesta benövningar också samt löpning osv. Men för att rekommendera övningar för just vaderna så är vadpress i smith en favorit för mig!
Gör så här: Välj vikter som passar just dig, använd en vadpress-platta för att ställa dig på, alt. en step up-bräda. Det är bara tårna i princip som ska tå på plattan, gå så långt ner du kan med hälarna och pressa sedan uppåt med hjälp av vaderna.
 
Jag brukar oftast bara köra denna övning för vaderna, men andra övningar är t.ex. vadpress i benpress-maskin och sittande/stående vadpress i vadpress-maskin. Men finns många övningar som är bra. Annars är det bara att ställa sig på en upphöjning och göra samma sak som i övningen ovan, men utan vikter! Det är bara att testa sig fram men övningen ovan funkar bra för mig och jag kör då på ca. 40 kg 10x4.

Bad update


Bilder från igår morse, en kopp grönt te i min fina ljusrosa ''mugg''(?).


Hej på er och förlåt för dålig uppdatering! Men har haft mycket plugg i skolan plus att jag vart på lite dåligt humör, men jag tänkte försöka komma upp med lite inlägg nu i all fall. Idag efter skolan blev det ett svettigt och gött benpass, med darrande ben gick jag därifrån och ja, som vanligt en grym känsla. Legdays are the best!
 
Efter middagen har jag pluggat till lite olika prov, men hade väldigt svårt att koncentrera mig så får fortsätta plugga imorgon också. Men ska försöka hinna med att blogga lite mer de kommande dagarna, samt videoblogga lite kanske om jag hinner, eftersom jag är så grymt taggad på att göra en nystart på Youtube just nu. Men kommer prata mer om detta i kommande videos. Hoppas allt är bra med er iaf, xoxo♥

En bra födelsedag

Godkväll! Har haft en väldigt bra och lugn födelsedag vilket är skönt, har för det mesta spenderat min tid hemma. B.l.a sitta och pilla med nya datorn eftersom det är rätt mycket att fixa med. Var även ute och sprang innan lunch en sväng, gick väldigt bra men var seriöst helt död efteråt haha...  Hela löprundan avslutades med världens jobbigaste backe...Herreguuud så trött jag blev! Dessutom var det ju typ storm ute så blåste nästan iväg som en liten vante haha.
 
Men nu ikväll har vi vart på restaurang och käkat italiensk pizza! Vi var nämligen på samma ställe förra året när jag fyllde år så vi bestämde oss för att gå dit även i år. För mig blev det en pizza med kyckling, pesto, mozzarella och soltorkade tomater, plus att jag fick lite bladspenat från syrran, mums! En flottig pizza på en vanlig pizzeria tycker jag helt ärligt inte är jättegott, men italienska pizzor är ju himla smarrigt faktiskt. Inte nyttigt det heller, men inte riktigt lika flottigt och mycket godare!
Så för att summera hela min dag, har den vart väldigt bra och jag är väldigt glad över att bara få vara hemma och ta det lugnt också. Hoppas ni sover gott, natti<3
 

15 years today

Yeey! Idag fyller jag 15 år!
 
Pappa och syrran kom och sjöng för mig imorse och så fick jag även lite presenter. Och så blev det lyxig frulle med jordgubbar o annat mums. Kunde inte tro mina ögon när jag öppnade mina paket, för kan ni gissa vad som låg i det ena paketet? En dator! Åhh gud blev så otroligt glad och tacksam kan jag lova, för min gamla dator lär väl explodera när som helst haha... Den låter så högt att man nästan blir döv och blir så varm att man helt ärligt bränner sig på den. Plus att den hakar upp sig helt och hållet hela tiden och uttagen fungerar inte som de ska osv... Så en ny dator var faktiskt behövligt men hade aldrig ens kunnat önska mig det ju! Hade verkligen inte minsta lilla aning om det så blev otroligt glad verkligen :D
 
Alla andra presenter jag fått både igår och idag är också helt fantastiska måste jag säga, världens finaste familj och släkt<3 Kommer göra en video där jag visar upp vad jag fått så småningom, tänkte lägga upp den på Youtube då jag är extremt taggad på att göra en nystart där. Kommer göra en video och förklara allt om just det senare.
 
Men idag ska jag mest vara hemma, möjligt att jag tar en springtur senare och sedan ikväll ska vi ut och äta på restaurang. Så blir en lugn och mysig födelsedag för min del, hoppas ni får en bra dag vänner!
 
 

Do more of what makes you happy

Denna fina lilla tavla köpte jag på Ullared när jag var där och totalälskar den! Har hängt den bredvid min drömfångare för tyckte det vart så himla fint. Älskar inredning och speciellt när det står sådana här fina små citat på olika ting. Och detta är dessutom ett av mina favocitat, samt det som står i min header. Men det är så sant, om du gör mer av det som gör dig lycklig, ja då mår man bättre och blir en gladare person helt enkelt. Simpelt men väldigt sant och fint.
 
 
 

Friday breakie

Denna frulle är nere i magen och jag blev så grymt mätt så nu är jag laddad för ett axel&mag-pass på gymmet! 
 
♥1 dl havregryn
♥2 dl vatten
♥½ liten banan
♥1-2 tsk kokosolja
♥1 msk chiafrön
♥Ev. kanel
 
Mosa bananen och koka ihop med havregryn och vatten. Tillsätt sedan resterande ingredienser och smaka av. Jag toppade gröten med granatäpplekvarg, kiwi och mullbär. 
 

Smoothie bowl

Dagens frulle blev en smoothiebowl gjord på 1 minibanan, jordgubbar, kvarg o en liten klick osockrad granatäpplekvarg. Toppat med hemgjord granola som jag gjorde hemma hos moster (som jag definitivt lär göra om hemma igen!), plus rågbröd med kyckling och en massa gurka. Och såklart... En kopp grönt te till det! Ja, en väldigt smarrig frulle helt enkelt och lite torsdagslyx sådär. Även om det är väldigt lätt att göra så är det ju lite lyxigare än en vanlig vardagsfrulle :) Dessutom väldigt mättande vilket är super!
 
Vad äter ni till frukost? ♥

Stan med vännerna


 

Hej på er! 
Idag har vart på stan med mina fina vänner. Vi kikade i butiker och jag hittade lite småsaker, sedan åt vi på restaurang och satt och snackade i en evighet typ haha. Blev bakad potatis med skagen för min del och det satt ju inte helt fel om man säger så. Räkor asså, MUMS♥
 
Kom hem strax efter fem och sedan dess har jag tränat ett lättare benpass här hemma, ätit middag samt städat undervåningen. Fick bli ett hemmapass idag men blev garanterat svett och trött i benen ändå! Imorgon blir det dock gym, efter ett litet uppehåll så ska bli skönt att komma tillbaka igen. I helgen fyller jag år så då blir det släktkalas och så vidare, ska bli kul :D 
 
Men nu ska jag tända lite doftljus och läsa missade blogginlägg på bloglovin.
 
 

iphonepics from today

En bild från morgonens frulle hos moster, en skål kvarg utblandat med lite fil toppat med sockerfri granola, plus rågbröd med avocado. Alltså åhh så gott det är med avocado på mackan, helt otroligt juuu<3 Om ni inte testat, har ni verkligen gått miste om något! Haha...

O så två bilder från dagens prommis med hundarna, vi svängde förbi hästhagen och jag passade på att knäppa lite bilder. Här är en bild på fina Sleipnir och så lilla Bira på sista bilden :)
 



Evening run



Två iphonepics från... Nyss ungefär :P
 
Hej på er! Ja nu var det ett tag sedan och som jag sa i söndags så har jag vart hos min moster och mobilblogg är inte riktigt min grej så det fick helt enkelt bli ett litet uppehåll. Men det innebär desto fler inlägg nu när jag är tillbaka! Har haft väldigt mysiga dagar där hemma och väldigt härligt att få umgås lite med moster och morbror, samt gosat med alla djur och ridit. Men såklart är det skönt att få vara hemma igen ändå.
 
Ikväll blev det en sen (enligt mig iaf hehe) löptur och det var verkligen SÅ härligt. Var faktiskt riktigt taggad innan för en gångs skull och har hela dagen vart väldigt sugen på att få snöra på mig löparskorna. Så ja, fick bli en kvällsrunda den här gången. Vi var inte hemma förrän strax före sju och då var det att laga mat och äta som gällde. Och eftersom det blev så sen middag fick jag vänta ett tag innan jag kunde ge mig ut. Det var verkligen så underbart idag och känslan efter är ännu bättre än vanligt, att komma in, ta en svalkande dusch och sedan känna sig riktigt fräsch innan man går till sängs. Som ett perfekt avslut på dagen liksom. Ska absolut införa fler kvällsrundor från och med nu. 
 
Med detta inlägg säger jag nu godnatt fina läsare♥

Aloe Vera

Efter att ha tränat 7 dagar i rad kändes det som en vilodag var välbehövlig. Hade egentligen planerat ett pass idag men lyssnade på min kropp istället, väldigt viktigt! Så glad att jag faktiskt har träningsvärk i ryggen idag, även i biceps och triceps. Så kul att jag faktiskt kom åt speciellt latsen under gårdagens pass, äntligen!
 
Hela denna förmiddagen har jag packat en massa, eftersom vi ska till våran moster&morbror idag! Med en läskande aloe vera och musik så har det ändå vart rätt kul att packa haha. Vi ska strax åka, efter lite lunch. Och så är vi där tills på onsdag :) Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera under dessa dagar men det beror helt på om jag har blogglust, är inte så himla förtjust i att mobilblogga tyvärr för inläggen känns inte lika seriösa. Men vi får väl se! 
 
 



Please, focus

Glad påsk kan jag ju börja med att skriva! Denna påskafton kickades igång med en mysig frulle med familjen, följt av ett rygg och triceps-pass på gymmet. Gick bra och fick ändå rätt bra kontakt, men som sagt så kämpar jag fortfarande med kontaken i just ryggen. 
 
Något som jag verkligen tänkt på den senaste tiden, och stört mig på extremt för den delen, är folk som verkligen inte är fokuserade under sina pass. För ett tag sedan såg jag några tjejer sitta vid en konditionsmaskin och trampa lite på cykelpedalerna medan de satt med mobilen i handen och kollade instagram, facebook osv. Och det var inte heller så längesedan jag såg två tjejer som körde lite bicepscurls, medan de under seten satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Liksom hallå, va??? Blir så arg, på riktigt haha. Om man utan problem kan sitta och prata normalt eller sitta och gilla andras bilder på instagram under ett set, så är det inte jobbigt! Det kan bara inte vara jobbigt. Blir så arg för träning ska vara jobbigt, visst man behöver inte känna sig helt spyfärdig efter ett pass, självklart inte. Och jag har inget emot de som pratar litegrann mellan seten. Men det är just det där när man ser att någon inte ens anstränger sig ett skit på gymmet, varför går du ens dit? Du slösar bara pengar och tid. För det handlar inte bara om att ta sig dit, det är vad du ger under själva passet som räknas. Våga ta i, annars kommer du inte få några resultat! 
 
FOCUS.
 
Dagens pass, körde på tills de stängde, klockan ett. Så blev ca. 70 minuters träning :)

Sockerchock

Japp, då var mitt godislöfte slut och första gången jag äter godis för i år blev idag. 3 månader utan godis har vart väldigt jobbigt för mig som älskar godis hehe, men det har gått bra! Finns så mycket annat gott också ju. Men efter att inte ha känt godissmaken på så länge så måste jag säga att det var mycket sötare än jag kunde minnas, vissa sorter var som att äta rent socker. Men ändå himla smarrigt såklart, speciellt choklad ju<3 Men däremot kunde jag inte äta lika mycket som förr innan det tog stopp, blev mätt väldigt fort för det blev så mastigt. Men en gång godisgris, alltid godisgris haha. Men tror dock att jag kommer vara väldigt mätt på godis efter påsken haha. 
 
Vad har ni gjort idag då finisar? Själv har jag spenderat långfredagen med nära och kära. I förmiddags gick vi ut en promenad i det vackra vårvädret. Därefter åkte vi in och spelade badminton innan vi skulle till farmor för att käka lite påsklunch! Supersmarrigt med en massa gott som omelett, ägg, olika sorters sill, köttbullar m.m. 
 
Imorgon väntar ännu en dag och inte försen imorrn det är påsk ''på riktigt'' eller vad man ska säga. Då väntas gym, ännu mer påskmat och såklart mer godis från påskägget på bilden ovan hihi. Kram på er och hoppas ni får en bra påskhelg!♥



Påsklov

En liten oufit-pic från dagen. Känner att det var sjukt längesedan jag med jämna mellanrum lade upp dagens outfit men har tappat det helt och hållet haha, är ju ingen modeblogg men visst är mode ett av mina intressen också :) Så kanske börjar slänga in lite såna pics då och då, inte för att denna fula iphone-pic var speciellt rolig, men ska försöka mig på lite bättre kvalité framöver hehe. 
 
Hur som helst, äntligen påsklov! Yeeey. Har en del planerat detta lov, imorgon blir det påsklunch hemma hos farmor. På lördag blir det nog gym och söndag ska vi till moster tills på onsdag. Sen ska jag väl träffa lite kompisar samt ha släktkalas här hemma eftersom jag fyller år! Så får hoppas det blir ett bra lov iaf. Sen ska jag ju självklart äta en massaaaa godis eftersom mitt godislöfte slutar imorgon! Hihi ska bli så himlans gott, speciellt med choklad och fudge. Favogodiset! Efter påsken lär jag ju se ut som en godis själv så lär väl minska godisintaget därefter igen, kanske inte utesluta helt men inte äta det varje vecka iaf :) 
 
 
Blev en supersmarrig smoothie till mellis, med jordgubbar och kiwi b.l.a. Till det mullbär, phÿsalis och en vitamin well. Mums!♥
 



Första april & Legday

Japp, då har första dagen på April passerat och jag har faktiskt lyckats klara mig utan att bli lurad haha... 
 
Kickade igång denna månad med ett av de grymmaste benpassen på länge efter skolan. Sådan energi och totalt mosade benen helt och hållet, grym känsla efteråt. Gick därifrån med svett över hela mig och en grym massa endorfiner. Kändes riktigt härligt! Efter det hängde jag med pappa och handlade en massa, när vi kom hem blev det middag, duscha och sedan sätta sig med en bilduppgift samtidigt som jag kollade Mästerkockarna. 
 
Nu har jag precis ätit mitt sista mål för dagen o är mätt o glad för idag (som är det näst bästa hihi, frukosten är alltid först) och ska fixa mig för natten nu. Sov gott finisar!
 
Löpning: 5 min
Squats:
20 kg 15x1
50 kg 10x1
60 kg 6x1
62.5 kg 3x1 (PB)
50 kg 10x1
Utfall i smith med kick: 30 kg 10x4/ben (Jobbigaste, grymmaste och bästa benövningen eveeer, totalt mosar benen)
Stolsquats i smith: 33 kg 10x4
Raka marklyft med kettlebells: 12 kg i varje hand 10x4-5(?)
Cable kickbacks:
Raka: 23 kg 10x3/ben
Sneda: 9 kg 10x3/ben
Benspark: Dropset med 3 drops x3
Bencurls på pilatesboll: 10x4
 
STRETCH
Bild från gårdagens frulle, världens godaste och krämigaste gröt gjort på 1 dl havregryn, 1 äggvita/1 helt ägg, en klick kokosolja, ½ banan och ca. 1 msk chiafrön. Godaste någonsin plus himla mättande. Toppades med kvarg, mullbär och jordgubbar. MUMS.