Summer 2013 will be the best summer of my life

Nu är ju sommaren snart här! Helt sjukt. Har längtat så mycket så nu är jag taggad som bara den. Fast sommaren har ju typ redan börjat, men det känns extra mycket som sommar när maj blir juni. Och när sommarlovet börjar! Gud taggar så mycket. Och direkt efter skolavslutningen ska jag på fest med klassen. är så taggad, ska bli så kul :D Det är ungefär två veckor kvar bara. Vi har 5 stycken vanliga skoldagar kvar haha. Rätt mycket ledigt och så sista dagarna är det inga lektioner. Det är bara bad, städning och sista dagen är det ju sista dagen för oss 6or på våran skola. Så då ska vi ha avtackning, match mot lärarna och en massa roligt. Åhh kommer gråta på skolavslutningen, kommer sakna alla :'( 
Men är ändå taggad inför festen. Den ska vara på stranden troligtvis. Och några skulle tälta men jag och några mer tjejer skulle nog hem till Cornelia istället och sova där. Känns mycket bättre tycker jag. Men det skulle vara himla kul att tälta också, men jag tror inte det blir så.
 
Aja nu har jag skrivit ett långt inlägg om typ allt och inget hehe, ska avrunda inlägget med ett sommarcollage. 
 
 

Kör på en video med min youtube- kanal!


PLL

Första dagen på skolveckan idag, efter skolan var jag med Emelie, Julia och Amanda. När jag kom hem käkade vi lite mat och nu ska jag straxt kolla lite på Pretty Little Liars. Alltså denna serien tar kol på mig, är det ens möjligt att en serie kan vara så här bra??? Är helt fast.
 
Imorgon slutar vi redan efter lunch men jag ska bara gå hem då. Ta en promenad ev. och så planera lite. Bara ta det lite lugnt helt enkelt. Skönt det också ju.
 
Men nu ska jag kolla på PLL, såå spännande!!

200 armhävningar

Är ofc med! :D Bästa utmaningen på väldigt länge alltså. 

Taggad till tusen

Jag är så sjukt peppad på den kommande veckan, trots att det är en helt vanlig skolvecka utan någon ledighet. Det är den sista hela skolveckan! Väldigt skönt. Jag tror jag ska ta mig igenom den haha.
 
Men jag är väldigt peppad, ska sätta mig och planera lite för den kommande veckan. B.l.a träning osv. Det är mycket roligare att planera än att bara ha hela veckan framför sig utan några planer.
 
Nu är jag så taggad på veckan! :D
En bild ni redan sett, men vi kör på den igen hehe. 

GRIS


En liten gris

Blev så himla avis på Moa när jag läste att hon hade vart och klappat grisar!! Vill verkligen ha en liten gris. Vet att dem blir stora sen men de är jättesöta ändå ju!
Köpte förresten en gris på Gröna Lund! Ett gosedjur dock men jag älskar den massor ändå. ♥

Some photos from the day

Igår blev det inte mycket uppdatering, men jag var med mina fina pärlor. Erina, Julia och Amanda och vi kollade på titanic. Världens finaste film och vi tjöt massor haha. Men den är ju så sorglig, men så fin ändå! Älskar den. Men man gråter ännu mer när man vet att det är en verklig historia... 
 
Men när vi kollat på den drog de efter ett tag. Spenderade min fredagskväll med bästa familjen, vi åt sushi b.l.a. Väldigt gott! 
Idag har vi vart ute på en fotorunda i stan. Fick en del fina bilder. Ni kan få se en del av de lite längre ner. 
Solen skiner idag och jag är lycklig, förrutom att jag är trött som bara den. Vet inte om det är pollen men jag har vart trött rätt mycket de senaste veckorna. Men ska snart sola lite och bada. 
 
Vad hittar ni på denna lördag?
 

Gröna Lund

Hej kära läsare!
 
Idag vaknade jag upp helt lycklig med ett leende på läpparna, gårdagen var helt enkelt FÖR bra för att vara sann haha. 
Jo som sagt var jag på klassresa till Stockholm med klassen. Bussen gick runt halv nio och när vi kom fram gick vi direkt till Livrustkammaren, som är ett muséem som mest handlar om stormaktstiden. Det var verkligen jätteintressant och jag skulle rekommendera er att åka dit. 
När vi var klara där käkade vi på Mc'Donalds, eller donken som man säger i Stockholm ;) Sen gick vi på gamla stan ett tag, men jag köpte inget. 
När klockan började närma sig tre tog vi djurgårdsfärjan till Gröna Lund. De öppnade vid tre och vi sprang direkt till jetline och testade den. Jag och Emelie åkte men vi hade panik innan, men det var SKITKUL när vi väl åkte. Fick värsta adrealin- kicken haha. Sen åkte vi den massor gånger men det var roligast första gången. Min favorit var dock uppskjutet, den var verkligen den roligaste! Den är mycket roligare på grönan än på liseberg. Men jag åkte nästan allt. 
Jag var mest med mina tjejvänner. Emelie, Amanda och Julia. Men även med Oliwer, Andreas, Mathilda, Henke, Jolle och i slutet åkte jag med Sebban. 
Jag mådde väldigt dåligt efter ett tag dock och ett tag kändes det som jag skulle svimma, allt bara snurra runt och det kändes som jag skulle spy. Men jag tog en paus och tog lite åksjuktabletter och sedan körde jag på igen! Haha :D Men då kände jag inte för att testa eclipse som jag annars gärna hade testat... 
 
Slutet var roligast, då mådde jag inte så illa heller. Avslutade med att åka uppskjutet med Sebban, skitkul!
Är typ världens lyckligaste just nu, finns 2893782098 olika anledningar att vara lycklig och det är så underbart. 
 
Hade världens bästa dag igår och kommer aldrig någonsin glömma den, ett minne för livet med bästa klassen! Som jag kommer sakna enormt mycket... :'(
 
Mer bilder kommer en annan dag. 
På ''donken''.
Gamla stan. 
Cornelia och Erina käkar sockervadd på grönan.
Eclipse!
Allt ser så magiskt ut när man går runt där haha. 
 

Gråter... Av lycka!

Hej på er!
Jag har som sagt gjort ett inlägg om gröna lund, men jag väntar på att jag ska få fler bilder från mina vänner. Men det verkar ta ett bra tag så jag kanske publicerar inlägget ändå så får ni fler bilder efter ett tag. 
 
Men eftersom jag inte kan berätta om gårdagen i detta inlägg då så har jag inte så mycket att säga. Kanske ska träffa kompisar imorgon men ska höra med några och se om de vill ses. 
 
Men inlägget om gårdagens klassresa till Stockholm och gröna lund kommer innan jag går och lägger mig.
Är absolut världens lyckligaste just nu. Har mått så himla bra hela dagen. Grät av lycka förut. Jaa, har bara gjort det en gång förut så man kan ju säga att jag är lagom lycklig haha. 
Instagrambild från förra fredagen, badaaa :D

Vem är du?

Jag ser ju att det är en del läsare som kikar in här, en del av er tar tid för er att skriva en liten kommentar ibland också. Vilket uppskattas så sjukt mycket hos mig! Varenda liten kommentar jag får blir jag jätteglad för!
 
Men en del har jag förstått inte kommenterar något alls, eller bara ibland. 
Och jag vill väldigt gärna veta vilka det är som faktiskt sitter och läser mina inlägg som jag skriver, vilka som vill läsa om mitt liv!
 
Skulle verkligen vara JÄTTEKUL om ni alla kunde skriva en kommentar och säga vad du heter, hur gammal du är osv. Vem är just du? Skriv vad ni vill :D Spelar ingen roll om jag känner dig eller inte, om jag vet att du läser min blogg eller inte. Alla får hur gärna som helst skriva en kommentar!
 
(Ett inlägg om gårdagen kommer så snart jag kan, har skrivit ett helt inlägg men väntar på att få lite fler bilder från vänner)
Bilder har inte alls med inlägget att göra. 

Jag älskar dig! ♥

Vad folk än säger så ska du skita i det vet du. Visa att du är stark! För jag vet att du inte är en liten svagis, du vågar stå för det du tycker och så. Vi har känt varandra i knappt ett år men vi har lärt känna varandra så himla bra under denna tid. Du är en av mina bästa vänner och kommer alltid vara det, älskar dig så mycket! ♥♥

Klassresa imorgon!

Idag gick jag upp extra tidigt för att hinna se ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag fixade mig. Haha är helt inne i den serien nu och ser flera avsnitt varje dag. Ska försöka hinna se klart alla avsnitt innan det kommer ut nya. Om jag fortsätter så som jag gör nu kommer jag lugnt hinna det hehe. 
 
När jag väl kom till skolan hade vi några vanliga lektioner sedan hade vi hemkunskap och bakade äpplepaj, väldigt gott men otroligt sött tyvärr. Skulle gärna minskat från 2,5 dl socker till 1 dl istället. För den var lite väl söt. 
Men men, det var rätt gott ändå. När jag kom hem tränade jag en väldigt kort stund och sedan käkade jag lite kesella och kokos som återhämtningsmål. Helt sjukt gott, ni borde testa!
 
Just nu sitter jag och förbreder mig inför klassresan imorgon, åhh är så glad att skriva detta just nu för jag är taggad till TUSEN!! Vi ska till Stockholm. Gå på nått muséem, gamla stamn och sen ska vi till Grönalund på eftermiddagen och hela kvällen. SKA BLI SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄKLA KUL! Har längtat efter denna klassresa i tre år och nu äntligen blir den av. Är så taggad så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Åhh kommer inte kunna sova inatt, jag och Erina har dock planerat att chatta på skype/skypa tills vi somnar. Och det tar nog ett tag hehe...
 
Men nu ska jag fortsätta fixa inför morgondagen, vi hörs nog inte imorgon tyvärr. Om jag inte bloggar från mobilen, för vi kommer hem mitt i natten. Men vi hörs på torsdag iaf!

20e Maj, pappas födelsedag!

Hejsan!
Har ju inte riktigt vart så flitig på att blogga på senaste tiden. Men ska berätta lite om senaste dagarna.
 
I lördags kom lite släkt hit och vi hade jättetrevligt, vi firade mest pappa som fyller år idag men även mig lite. Det var ju ett tag sedan jag fyllde år dock så jaa jag vet inte. 
Hur som helst åt vi fantastisk god mat och även egengjord jordgubbstårta som var helt sjukt god! Riven choklad, grädde, jordgubbssylt, jordgubbar m.m befann sig i den och den var verkligen super.
Sen kollade vi självklart på eurovision och jag hejade på det bidraget som vann eftersom det var så himla bra! 
Igår/söndags gjorde jag inte så himla mycket. Idag har jag vart i skolan som vanligt. När jag kom hem stekte jag ett ägg och åt med lite tomat. Helt sjukt gott! Sen tränade jag, motionscyklade ett tag och det var verkligen himla härligt. 
 
Som sagt fyller pappa år idag, så jag ska snart duscha och sen ska vi åka till en restaurang och käka lite mat.
Vill passa på att säga STORT GRATTIS till pappa! Älskar dig♥

Många besökare

Varför så många besökare idag?? Har jag blivit länkad någonstans? Tacksam för svar :)

En sommarkväll

Jag fotade lite igårkväll och fick några vackra bilder, verkligen sommar nu! Så himla härligt måste jag säga. 
Ingen redigering alls. 
 

Dopp i poolen

Jag ber om ursäkt för så dålig uppdatering. Har helt enkelt inte haft lust eller tid att uppdatera här så mycket. 
Dessa dagar då jag tagit ''ledigt'' från bloggen har det inte hänt så fruktansvärt mycket ändå, så jag har inte riktigt haft något speciellt att blogga om ändå. 
Idag däremot var det ju så otroligt fint väder, så vi tog ett dopp i poolen. Inte alls helt fel! Det var rätt skönt faktiskt, 24 grader. Klart det skulle kunna vart en aning varmare men det duger helt klart när man solat ett tag och tar ett litet dopp. 
 
Sen har jag och pappa ätit jättegod middag medans Evelina var på disco. Vi käkade ute på altan och solen gassade på, mycket skönt! När Evelina kom hem kollade vi lite på tv och nu sitter jag i mitt rum, är dötrött och lyssnar på musik. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart. Och PROPPMÄTT är jag också haha. 
 
Men jag ska avrunda detta inlägg, hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
Ledsen för bara massa trista egopics men jag har inget annat att bjuda på tyvärr. Och bildlösa inlägg kommer inte på fråga kan jag säga. 
 
 

Rockabilly

Jag är den typen av person som gillar att leka med olika stilar och sminka, fixa håret och en massa sånt. Att skapa nya stilar och testa nya saker helt enkelt! En stil jag alltid beundrat är rockabilly. Idag testade jag den faktiskt, inte till skolan dock såklart men jag trixade med lite smink och sånt nu ikväll. Jag tyckte det blev rätt snyggt, men det är inte riktigt min egen stil. Men jag tycker den är riktigt häftig på andra, som har denna stil. 
För ett år sedan dock var jag väldigt... Jaa annorlunda i stilen. Jag stack ut rätt mycket, jag kunde t.ex komma med rött läppstift och sånt där hårband till skolan utan problem. Men nu känner jag mig inte riktigt trygg i det, eftersom det inte är min stil riktigt. Men det är alltid kul att testa nya stilar och se om man kanske hittar något nytt!
 
Hur skulle du beskriva din egen stil?
 
 
 

Snart kommer en cover lol


Varning: Trist video hehe


Prao på coop

Hej på er!
 
Jag bloggade ju aldrig ordentligt igår. Men nu tänkte jag slänga upp ett litet inlägg!
Jag praoade ju som sagt idag och igår. På coop fick det bli och det var så otroligt kul! Ni får mer info om det i en videoblogg som snart kommer upp b.l.a.
 
När jag kommit hem var jag så sjukt trött, men jag sket i det och körde ett kort träningspass. När pappa kom hem var jag osäker på om jag skulle hänga med och springa eftersom jag kände mig nästan lite hängig och hade absolut ingen lust alls att följa med ut och springa. Men jag bestämde mig för att hänga med och springa en kortis i spåret, men den där kortisen blev dubbelt så lång som jag tänkt. Eftersom den där jobbiga känslan försvann rätt snabbt i första varvet och andra varvet gick hur bra som helst. Är väldigt stolt över mig själv som klarade två varv, eftersom min kondition är helt klart sämst!
 
När jag kom hem blev det lite mat och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Vad har ni gjort idag?
Duktiga tjejer förbreder sig inför ännu en jobbdag på coop, haha. 
Amanda var inte riktigt beredd på att jag skulle ta kort hahaha.
Och som vanligt, kör vi på en sån där typisk träningsbild som jag alltid lägger upp haha. 
 
 
 

''Ny blogg''

Jag skaffade precis en till blogg. KLICKA HÄR för att komma till den.
Där kommr jag bara blogga om mode, alltså en modeblogg. Kommer bilder mest. Men jag har kvar denna blogg för att blogga här, med både text och bilder! Och kommer lägga mest fokus på denna blogg. Men ni får väldigt gärna följa min andra blogg också. 
 

Nu går vi!

Veckans utmaning på Ida Wargs blogg, fyra morgonpromenader p minst 40 minuter innan/efter frulle. Klart jag är med :D

Prao

Idag ska jag praoa! Kan ni gissa vart? Lite svårt kanske men det är en mataffär... Ni får på er tills jag bloggar ikväll. Nu ska jag dra, ha en bra måndag!



Musikdag

Hej på er!
 
Jag sov inte så fruktansvärt länge imorse, steg väl upp runt tio. Men skönt att få sova ut lite i alla fall :) Efter frukosten ägnade jag hela förmiddagen åt musik. Jag satt mig vid vår orgel hemma och tänkte spela en liten kort låt, det slutade med att jag satt i två timmar och lärde mig Rihannas låt Stay. Haha. Nu ska jag göra en cover på den tänkte jag. Sen satt jag lite med gitarren också.
 
När pappa och Evelina kom hem åt vi lite mat. Runt fyra börja jag träna och det var som sagt, väldigt härligt!
Just nu sitter jag i min säng och gör inte så mycket. Tänkte köra på ett stretchingpass senare. Men nu ska jag se på lite tv! Ha en fin kväll kära läsare. ♥
Gammal webcamis.

Dagens träning

Nu är det en trött Jennifer som knappar på tangenterna kan jag säga.
Guud så härligt det var att träna idag! Jag körde ett pass på en timma för benen, rumpan, magen, armar och så lite kondition. Så härligt! Hittade lite vikter hemma, alltså inte hantlar utan jag letade runt lite och såg vad vi hade som var tungt. Hittade en stekpanna på 3 kilo, inte så mycket men bättre än inget. Man tager vad man haver!
 
Men det som var så himla underbart var att jag tyckte det var så FRUKTANSVÄRT kul med träningen idag! Det gick så sjukt bra också. Jag känner mig helnöjd! :D
 

Weheartit- inspo


Från weheartit. 
Fult som stryk att bilderna inte är lika stora men jag orkar inte fixa det. 
 
 

Lol that's me

Hahaha alla dessa är så lika mig! Är det någon av dessa som du känner igen dig i?
 
 
 

Nails

Jag har alltid tyckt om att pyssla med naglar och sånt. Här har ni lite olika designer jag gjort. Den sista till höger är dock min moster som gjort, i gelé. Men jag var tvungen att ladda upp den bilden ändå, även om jag redan visat det hehe. Och jag vet att kvalitén på en del bilder inte är den bästa men en del bilder är tagna för flera år sedan och jag hade inte världens bästa kamera då. 
 
 
 
 
 

Mina fina dagar

Jag har haft mycket trevliga lediga dagar. I onsdagskväll var jag ju med några vid sandgropen, i torsdag var jag med Amanda, igår var jag med Amanda, Emelie och Julia. Vi gick runt lite som vanligt och käkade glass i solen. Sen på kvällen som sagt drog jag tillbaka till dem. Dock mådde Emelie inte så bra så hon var inte med. Men vi sov hos Julia i alla fall. Såg på lejonkungen gjorde vi, åhh jag älskar den filmen. Bästa disneyfilmen!
 
Men idag vaknade vi väl runt tio, jag vaknade av att Julia och Amanda låg och viskade till varandra haha... Vi käkade lite frukost och sen var vi ute lite. Efter ett tag gick vi till cafét och käka mjukglass. Vi gick till sandgropen sen och gud så kul vi hade haha. 
Sen drog jag hemåt och så stack vi till några vänner i stan och fikade lite. Det bjöds på en otroligt god hallonpaj som var både mjöl och sockerfri. Det var kokos i också. Jag trodde den skulle vara besk/sur och så, men den var otroligt god! Och jag älskar verkligen kokos så den föll mig verkligen i smaken. 
Det var verkligen trevligt så vi stannade några timmar men efter ett tag åkte vi hemåt och ikväll har jag bara tagit det lugnt. Lyssnar på lite musik just nu. 
 
Imorgon ska jag inte göra mycket alls. Tror det blir en dag i min egen ensamhet. Pappa och lillasyster ska iväg på hela förmiddagen så jag tänkte försöka sova lääänge. Hur länge vet jag inte, det får vi väl se. ;)
Sen ska jag väl träna eftersom jag inte gjort det på så himla länge. Ska bli skönt med en dag där jag bara kan ta det lugnt och slappna av. 

Amanda och Julia vid sandgropen

 
Ska skriva mer om igårkväll och idag senare ikväll. Hade verkligen grymt kul!

Sleepover

Hej på er!
 
Idag har det vart väldigt varmt och härligt och jag har hängt med lite kompisar. En riktig toppendag helt enkelt!
Vi åt glass i solen och så var vi ute och hängde lite. Nu kom jag precis innanför dörren och ska snart börja laga lite tacos. Ska äta hemma med familjen sen ska jag dra ner till Julia och sova där med Amanda, Julia och Emelie. Vi bestämde det förut och det tackar jag inte nej till precis. 
 
Men jag vill äta hemma lite först för att spendera lite med familjen, och tacos är ju aldrig fel må jag säga!
Men nu ska jag börja packa lite och börja med maten. Vad gör ni ikväll?

Swag? Yes thanks.

Jacka från NewYorker, T-shirt från ginatricot, halsband från Glitter, dödskallering från StyleByTyra, ugglering från Ur&Penn, övriga ringar från glitter b.l.a, shorts från Lindex, klocka vet ej.

Har tråkigt så mmm..

♥Hur gammal är du om fem år? 18 år
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Bästiiisss
Hur lång är du? 160 cm 
Vilken är den senaste filmen du sett? Twilight tror jag
Vem ringde du senast? Amanda
Vem ringde dig senast? Amanda
Hur löd det senaste sms:et du fick? Nae va tråkigt, men vi träffar de säkert nån annan dag t.ex imorgon
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms tror jag, eller det beror på
Är dina föräldrar gifta eller skilda? -
När såg du senast din mamma? 8 år sedan... 
Vilken ögonfärg har du? Gröna typ
Vilken är din favoritplats? Hmm.. Vet inte
Vilken plats föredrar du minst? Ingen aning
Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Skrattade väldigt mycket med Amanda förut haha
Hur stor är din säng? Tillräckligt
♥Har du en plattång? yepp
♥Har du mer än 7 nagelack? Haha ja det kan man ju säga, orkar inte ens räkna

Vad har du för dator? Hp.. någonting
Sover du med eller utan kläder på dig? Med
Hur många kuddar har du i sängen? En
Hur många landskap har du bott i? Ett
Vilka städer har du bott i? Det du ;)
Vilken är din favoritglass? ben & jerrys 
Vilken är din favoritmaträtt? Svår fråga, men sallad mest tror jag. 
Tycker du om kinamat? Ja det gör jag
Tycker du om kaffe? NEJ.
Vad dricker du till frukost? Te eller juice
Är du en beroendemänniska? Nja
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej :/
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska
Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder..
Äger du dyrbara smycken? Lite
Kan du rulla med tungan? Yepp
Är du kär? Jaa :)<3
Vad har du för ringsignal? Nån tråkig
Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min spargris som ser ut som en telefonkiosk haha
Kan du byta olja på en bil? Nej verkligen inte haha
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Har ju inte körtkort så nej 
Vilken var den senaste boken du läste klart? Nån twilightbok tror jag
Dansar du i bilen? Ibland Lol
Vilken radiostation lyssnade du till senast? RIX FM OFC 
Hur länge har du campat som längst i ett tält? Inte länge
Har du varit med i tidningen? Jo visst
Vad är det konstigaste du ätit? Haha vet inte
Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, instagram, blogg.se, weheartit, youtube
Är du fåfäng? Nej
Ångrar du någonting du gjort? Ja, sjuuuukt mycket :/
Vilket är ditt drömjobb? Helst med musik, men annars personlig tränare, guud så kul! :D
Vad har du haft för husdjur under ditt liv? En hund, en katt och fiskar
Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag kan vara otroligt tyst och blyg ibland men jag är helt crazy när jag är med mina vänner haha, jag är helt galen i ost hehe, jag älskar MINIGRISAR! :D
Svär du ofta? Nä inte så ofta
Sverige när det är som bäst? På våren, typ maj. HÄRLIGT!
Kan du åka slalom? Yes
Vad har du ätit i dag? Ska jag räkna upp allt? Nä det orkar jag inte haha
♥När pussade du senast någon? Igår
Vad är det pinsamaste du gjort? Hahaha... 
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Neej, vill sova
Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? HA SJUKT TRÅKIGT :(

Med bästis ♥

Hej på er!
 
Idag har jag vart med bästis, Amanda. Vi drog till sandgropen b.l.a och hade så grymt kul. 
Hon åt här och efter ett tag skulle vi in till stan och hämta farmor så då drog Amanda hem. Nu har vi precis fikat och snart kommer min kusin och min farbror. Min kusin har vart ute och rest i ett halvår så det ska bli kul att träffa honom. :)
 
Imorgon ska jag nog träffa Amanda igen och kanske några mer, vi får väl se lite. Men ni får ha det bra! ♥
Bild från sandgropen idag. 

Bedtime

Till ljudet av det smattrande regnet ska jag nu försöka sova. Godnatt!



Swag, swag, swag!

 

Sandgropen- Grymt kul

Godkväll!
 
Jag mötte Sebban, Fille och Andreas vid halv nio. Väl vid sandgropen var Sandra och Emma också där. Vi hade så himla kul haha. Jag var rätt tyst dock hehe, jag brukar inte hänga med dem i vanliga fall men det var sjukt kul. Även om det kanske inte märktes jättemycket på mig haha. 
Vid tio ungefär skulle de dra till Sandra, så jag drog hemåt då. Skulle gärna vart kvar lite längre men jag kände att jag inte hade nån lust att gå hem sent i mörkret helt ensam. Nu när jag kom hem tog jag en lång dusch, kände mig så ofräsch. Dels för att jag stank och för att jag var så smutsig. Det är rätt mycket sand i sandgropen som ni kanske förstår. 
 
Men jag ska avrunda detta inlägg nu, ska inte göra så mycket just nu. Imorgon eller fredag kanske jag ska vara med Amanda. Vi får se lite. Aja, hejdå! 
 

Ledighet

Hello!
 
Åh nu är jag ledig från skolan i en hel vecka! Lediga dagar imorgon och fredag, sen helg och sen är det prao på måndag och tisdag. På onsdag ska vi till vår nya skola och hälsa på där, träffa nya klasserna och sådär. Så det är inte vanliga lektioner i skolan förrän på torsdag. Så underbart!
 
Ikväll ska jag vara med Sebban♥, Fille, Andreas och Sandra. Amanda eller Julia kanske skulle hänga med. Kommer nog bli kul :)
Just nu lyssnar jag på musik, har verkligen fastnat för Rihannas låt Stay. Den går om och om i mina högtalare just nu kan jag säga. Funderar på att göra en cover på den också, vad tycker ni?
Det var 13 grader redan imorse, snacka om sköönt. ~Instagram- bild~

VLOGG yeey

Har inte gjort en vlogg på väldigt länge, med redigering och hela paketet. Men nu så.


Ett inlägg om träning och hälsa

Jag tänkte köra på ett inlägg om träning och hälsa nu. 
Large
Nu har jag hållt på och tränat i ca. ett och ett halvt år. I början körde jag väldigt lätt träning, det var för ungefär ett år sedan jag började ta det mer på allvar eftersom jag började läsa Ida Wargs blogg. Hon är verkligen en riktig inspiration! Hon gav mig massor träningstips, mattips osv. Och denna början på 2013 har jag kört fullt ut på träningen, har börjat planera min träning och kost mycket mer. Jag skriver upp vilka dagar i veckan jag ska träna. Och de dagar jag skriver att jag ska träna, då tränar jag! Inga ursäkter godtas. Och när man en söndag sitter och planerar den kommande veckas träning, känns det så mycket roligare! Att planera är verkligen ett tips. För det går så sjukt mycket bättre när du gör det. Då ser (i alla fall jag) fram mot träningen mycket mer. 
Large
Och jag kan lova dig att när du väl kommit igång med träningen är det så mycket lättare. 
Ett annat väldigt bra tips är att skriva upp vad dina mål är med träningen. Är det att må bra? Få ett par riktigt snygga magrutor? Få mer muskler? Bli starkare? Jaa vad är dina mål just? Mina mål är att få mer muskler/bli starkare, få bättre kondition och må bra. Jag har uppnått första måler rätt bra, för mer muskler har jag fått. Eftersom jag kör mest styrketräning har min kondition inte blivit så himla mycket bättre. Men nu i vår kör jag verkligen fullt ut på konditionen, ska börja springa mycket mer. Och må bra, ja det gör jag allt. :) 
Large
Om du har mål med träningen har du något att sikta mot och det blir mycket lättare. Om du t.ex har som mål att få de där snygga muskulösa armarna, nästa gång du funderar på att hoppa över träningspasset blir det mycket lättare att inte göra det för då kan du tänka ''Nej men jag vill ju verkligen ha de där snygga armarna och om jag hoppar över träningspasset idag kommer jag inte närmare mitt mål''.
 
Så upp och hoppa och kör på nu kära läsare, vad sägs som att vi ska ha uppfyllt minst ett mål innan sommaren? :D 
Large
 

Tävla om smink

Klicka på bilden!

Plankan

Nu kör vi, plankan 22 minuter sammanlagt denna vecka! Peppad till tusen är jag, är ni på? 

I writes*


Things end but memories last forever

Fotade lite idag, vädret var underbart så kunde inte motstå att knäppa några bilder när fotolusten smög sig fram. Här är de bilder jag vart mest nöjd med. Den sista är dock lite random hehe men jag tog den också idag, fast inomhus. 
 
 

Soool

Hejsan solstrålar!
Idag skiner solen som bara den och inte ett moln på himlen. Åh vad jag har längtat efter riktig vår, äntligen är min väntan över!
Jag ligger ute i en solstol och solar. Har solat i en timma och ska sola ett tag till. Har faktiskt blivit lite brun för min bandeu-topp eller vad det heter har lämnat linjer efter sig haha. Tar ni vara på vädret idag också?




Planer för helgen

Hejsan!
Just nu sitter jag i mitt rum och käkar morötter och gurka med dipp. Himla gott alltså! 
Chattar även som en galning med alla möjliga haha. Fredagskväll i högsta kvalité. Nej men jag är väldigt lycklig just nu, känns som om allt kommer lösa sig. Allt gör det till slut ju :) Eller ja, nästan allt. 
 
Har inte så jättemycket planer för helgen men imorgon skulle vi ha någon städdag här hemma. Och så ska jag springa lite med pappa. På söndag ska jag nog vara med Sebban. Framåt kvällen ska jag ge mig ut och springa, igen haha. I såna fall blir det tre dagar i rad. Duktig tjej här. Nej, anledningen till att jag springer är ju för att öka min kondition som verkligen är helt sämst. Är mycket bättre på styrketräning.
 
Ha en fin kväll kära läsare ♥

Tjatar om klasserna hela tiden haha

Åhh nu är jag så mycket gladare! Haha jag måste erkänna att jag är bäst på att hitta saker och personer på internet. Om jag hört en låt på radio en gång utan att veta vad låten heter, kan jag lätt hitta den på internet väldigt snabbt. Och om det är en speciell person osv. Det är ju en ganska bra förmåga hehe. 
Jo hur som helst har jag redan hittat tre tjejer som ska gå i min klass på instagram och en tjej skriver jag med på kik. Det känns väldigt bra för då kanske vi ''lär känna varandra'' lite mer innan vi träffas :)
Jag är säker på att klassen kommer bli väldigt bra när man väl har lärt känna varandra. Men skulle väldigt gärna vilja ha med lite fler killar från vår klass :/ Men men vi komer ju i alla fall träffas.
 
Haha herregud vad jag tjatar om klasserna... Ska sluta med det från och med nu :P
 
Oj... Mycket seriös bild. Japp. 
 

Gilla läget och var positiv

Jag drog ut och sprang en sväng med Amanda, blev totalt 5 km då vi körde först löpning och sedan intervaller. Jag kan säga att det var verkligen som medicin mot sorgen jag har/hade. Självklart är jag fortfarande jätteledsen eftersom vår klass är helt ärligt den bästa jag någonsin haft i hela mitt liv. Men för det första får jag tänka på att leva i nuet och verkligen försöka njuta av den sista månaden med denna klass( en månad, huh?!).
Och Maj kommer bli den bästa månaden på hela året. Åh herregud vad jag kommer gråta på skolavslutningen... Men jag vet att jag kommer ju träffa klassen ändå. Det vet jag. Amanda och jag planerade även att vi måste ha någon fest med gamla klassen efter ett tag. Och vi kommer ju få massa nya vänner! Ska verkligen försöka GLOVP, ''Gilla läget och var positiv''. Min lärare lärde mig det uttrycket för ett tag sedan haha. Och gud vad jag kommer sakna lärarna... Har aldrig i hela mitt liv haft så bra lärare. Men som sagt, GLOVP haha. 
 
Nu efter springturen med bästis stekte jag ett ägg och fixade lite äggknäckemackor med tomat och gurka. Mums! 

Nya klasser!

Idag fick vi reda på våra nya klasser till sjuan. OHHH jag blev så himla ledsen, vill verkligen ha med många fler från vår klass just nu för våran klass just nu är helt klart BÄST. Och jag menar det. Började gråta massor och när jag kom hem satt jag och tröståt med glass... VILL INTE BYTA!!!!
Detta kommer bli sämst, skulle göra precis VAD SOM HELST, VAD SOM HELST för att få spola tillbaka och börja om sexan. För sexan har absolut vart den bästa klassen jag någonsin haft! Kommer aldrig bli lika bra igen, ALDRIG: Åh vad jag inte vill byta... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Large

Even angels can fall sometimes

Idag hade jag utvecklingsamtal och det gick bra. Efter skolan hann jag inte göra så mycket innan vi stack till tandläkaren. Inga hål! Tur det. När vi kom hem åt vi lite och sen tränade jag som sagt. Härligt härligt. 
Sen har jag bara myst i soffan ett tag och just nu ska jag snart gå och lägga mig för att få lite skönhetssömn ;)
 
Jag är ledsen för kort och tråkigt inlägg men jag har inte så mycket att blogga om men ville i alla fall uppdatera. Aja, godnatt världen ♥

Fin bild, gud va jag bjuder idag då

Nu har jag nyss kört ett riktigt härligt och svettigt pass, nu blir det att duscha sen mys framför tv:n! 

You can do it!

Tumblr_mgzsen1ab31s1mvt3o1_500_large_large

I love you

Large

Gårdagen

Hej på er!
 
Gårdagen var verkligen riktigt bra. Vid fyra kom Amanda, Julia och Emelie hit och de alla hade köpt marshmallows så efter ett tag körde vi chubby bunny som ni ser några inlägg nedanför. Haha det var verkligen så sjukt roligt! 
Sen åt vi lite mat och efter ett tag gick vi ner till en majbrasa. Det var verkligen grymt kul där, och det var så himla många där. Som man inte sett på flera år. Såna som har gått på vår skola t.ex men som har slutat, och så några som gick i min klass men börjat på en annan skola. Och så väldigt många som går i vår klass, men med mina fina vänners sällskap kan det ju aldrig bli tråkigt :)
 
Vi kollade lite på brasan, fyrverkerier och hängde där ett tag. Tror vi kom dit runt åtta och gick inte hemåt försen klockan var tio. I slutet så köpte vi helium- ballonger och andades in det så man låter så himla roligt. Hahahaha det var så sjuuukt kul! Tyvärr har jag varken bilder eller videos från valborgsfirandet. 
Men när vi kom hem myste vi framför en twilight-film, dock skulle Julia hemåt runt tolv. Men Amanda och Emelie stannade kvar och sov här i natt. Vi somnade väl runt två, så jag är inte så jättetrött idag eftersom vi sov ändå rätt många timmar i natt. Jämfört med förra gången i alla fall hehe. 
Min kväll igår var helt grym och den måste göras om, vi får se till att det bli flera såna roliga kvällar! :) Många skrattattacker hade vi iaf men det har vi ju alltid hihi. 
 

Shit i love

Tumblr_ltj8ytmku01r55rego1_500_large
377708_604516439563995_1728770735_n_large
Tumblr_mhr58how5a1r5063yo1_500_large
63151_403201799754407_1458084415_n_large
Tumblr_mdujypaamb1r55rego1_500_large
564521_338980856185865_564925298_n_large
409716_339024586181492_409726147_n_large