Våga ta plats

Detta inlägg kommer jag skriva till er, men också till mig själv faktiskt! Det handlar om att våga ta plats på gymmet...
 
Alla som tränar gym har ju någon gång vart nybörjare, jag själv är ju nästan nybörjare fortfarande. Jag började ju i slutet av sommaren. Då tillsammans med Amanda, vilket jag är väldigt tacksam över för om jag vore själv första gången skulle jag nog ha vänt innan jag ens gått in på gymmet hehe. Men vi tränade några gånger, sedan var det en gång som hon inte kunde, så då bestämde jag mig för att utmana mig själv och köra själv. Och efter det har jag bara tränat själv hela tiden! Men när man är själv kan det dock vara lite nervöst ibland, i alla fall om man är nybörjare och inte är så van. När killar som är mycket äldre står där och lyfter de allra tyngsta vikterna, medans man själv inte ens klarar hälften av det. Men det gäller att tänka bort de tankarna helt och hållet! För DU har gått till gymmet, DU ska träna där, DU har betalt för att vara där och DU ska våga ta plats och fullständigt radera alla andra runt omkring. 
 
Jag kan fortfarande vara lite osäker ibland men när jag tänker såhär så känns det mycket bättre, vi alla är ju där för att träna och man ska få göra det man känner för, köra så låga vikter man vill och testa en massa annorlunda övningar utan problem. De andra bryr sig inte om alla andra runt omkring, även om man själv kanske tror det. 
 
Så det gäller helt enkelt att bara gå in i sin egen lilla bubbla och fokusera på sitt eget träningspass och inte bry sig om vad alla andra gör! Lättare sagt än gjort dock, men bara att öva, öva, öva och du kommer aldrig känna dig bekväm om du fegar ur och inte vågar gå dit ju! 
Gammal bild. 
 
 

Kommentarer
GoForFit säger:

Sååå sant! :)

sv: Haha, ja, det var en härlig syn! Ja, de är inte billiga tyvärr. Men åtminstone billigare på iHerb, så det tycker jag absolut att du ska göra! :) Har du inte testat Cookie Dough?! Det är faktiskt en av mina absoluta favoriter, om inte favoritEN! Så den måste du bara testa! :)

2014-10-06 | 10:20:05
Bloggadress: http://goforfit.se
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback