Vampire diaries

Hej på er!
 
När jag kom hem idag så kollade jag en massa på vampire diaries. Är på riktigt beroende av den serien alltså, allt i mitt huvud just nu är liksom vampire diaries, vampire diaries och lite mer vampire diaries. Haha! Det är verkligen helt sjukt så bra det är. Kollade sista avsnittet av säsong 1 nu och får inte se mer för jag kollar med mina kompisar och vi har satt en gräns så att alla hinner ikapp. I helgen får vi bara se 5-6 avsnitt så vet inte hur jag kommer klara det riktigt hehe.... 
 
Men hur som helst så efter lite tvd-tittande städade jag hela huset. Dammsugade och dammade och fixade lite. Tog ca. 1,5h och efter det lagade jag mat (okej efter ett till avsnitt av tvd hehe). Eller lagade och lagade men gjorde sallad med kyckling, ägg, melon och annat gott till middag. 
 
Blev en välbehövlig vilodag idag men troligtvis blir det gymmet imorgon om inga andra planer kommer spontant. Förlåt för ointressant inlägg men ett tips till er alla är att kolla på vampire diaries! Jag har alltid tyckt att det verkar lite trist men herregud så bra det är, toppar t.o.m. one tree hill lätt och det finns ingen annan serie som gör det asså!
💎❤

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback