Redhead

 
Okej, så mycket som hänt sedan sist att jag inte ens vet var jag ska börja?
 
Men kan ju börja med o säga att jag faktiskt har färgat håret! Rött fick det bli och det var först gången jag färgar mitt hår i hela mitt liv. Var en aning nervös innan och speciellt när frisören frågade om jag verkligen var säker. Men sedan satt jag där med hårfärg i håret och det var för sent för att ångra sig, o det var väl tur de, för nöjd som bara den blev jag! Är dock aningen rödare i verkligheten än på bilden, men men ni lär ju få se fler bilder och videos med denna hårfärg framöver ;)
 
Sedan har jag ju vart på Island också! Underbart land måste jag säga. Så otroligt fin natur och vi hittade på en del roligheter. Men det tänkte jag faktiskt ägna ett helt eget inlägg åt framöver, med lite bilder samt text osv..
 
O sen har jag även vart på en liten ''mini-halloweenfest'' med tjejerna från klassen. Himla mys! Vi käkade taco,kollade skräckfilm och bara umgicks. O sen var det lovet slut! Måndag idag igen och tillbaks till de gamla vanliga rutinerna igen... Som dock i vissa fall kan vara rätt sköna. T.ex. träningen och kosten har jag saknat väldigt mycket. Så det finns trots allt något positivt med att börja skolan igen :) Även om det kanske inte känns så när man väl är där eller sitter och pluggar..
 

 
 
 
 

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback