Legday följt av tjejkväll


Imorse stod jag i köket och var helt redo för att göra min standardgröt, men sedan i sista sekunden ändrade jag mig! Ville bryta mitt gamla mönster lite, som är antingen gröt eller fil&müsli. Så blandade ihop 210 g kvarg med en skvätt fil, lite müsli, någon tesked jordnötssmör och ett halvt äpple. O så en knäcke med kalkon och gurka till det. SUPERGOTT och kul med lite variation iaf, väldigt proteinrikt dessutom. Strax under 35 g för allt.
 
O så var det gymtime, så ju inte speciellt glad ut om man säger så hehe, men energin sprudlade under hela passet! Ben stod på tur och ja ni vet, känslan efteråt är ju som vanlig u n d e r b a r. Fick lite extra energi från en Nocco dessutom. Blev b.l.a. squats, raka marklyft, utfall, djupa squats på step up, press i assisted chins m.m... 
Nöjd och glad efteråt och rätt så väldigt mör i benen hehe. 
 
Nu ska jag strax laga tacos tillsammans med syrran och så äta det med familjen innan det är dags att dra iväg till Julia. För vi ska nämligen, alla tjejer i hela klassen, dvs. 10 stycken tjejer, sova över hos Julia i natt! Ska bli gryyymt kul tror jag. Vi ska tälta och det lär ju bli rätt så kallt dock men gäller att ha en massa kläder iaf haha... Vi har köpt sjukt mycket godsaker dessutom så lär bli ''cheatmeal deluxe'' om man säger så hehe, lär rulla hem imorgon... ;) 
 
Hoppas ni får en grym fredag finisar, xoxo.

Kommentarer
Kanske lämna en kommentar innan du går?

- Elaka kommentarer anmäls
- Reklam är okej
- Jag är mer än gärna med på veckans blogg eller liknande
- Jag gör gärna bloglovin- byten
- Jag svarar på alla frågor som ställs
- Om du lämnar din bloggadress så kikar jag in på din blogg
- Alla foton är tagna av mig om inget annat sägs
- Kopiering är förbjuden utan lov!

Nu kan du lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback